top of page

Expo Houten: 430 exposanten tijdens Dagen van de Openbare Ruimte

Tijdens de twaalfde editie van de Dag van de Openbare Ruimte die morgen begint in Houten kunt u meer dan genoeg kennis en inspiratie opdoen over onderwerpen als ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. En dat allemaal in het gezelschap van héél véél vakgenoten.

EXTRA VEEL EXPOSANTEN De Dag van de Openbare Ruimte heeft een extra grote beursvloer vol met producten en innovaties. Met de tijdelijke accomodatie (Hal 4) zijn er deze editie meer dan 430 marktpartijen aanwezig.

Innolumis is uiteraard ook van de partij; u vindt Innolumis in hal 2 op standnummer 2.101.

Wij heten u van harte welkom op onze beursstand ! PRAKTISCHE INFORMATIE Toegang tot het lezingenprogramma, entree tot de beursvloer, koffie, thee en frisdrank is weer allemaal gratis. Tip: De snelste manier om binnen te komen, is om u van te voren te registreren. Het voorregistreren kost u maar twee minuten van uw tijd en u heeft er straks veel plezier van. Voor gratis bezoek kunt u zich hier registreren. Openingstijden Woensdag 7 oktober: 10.00u - 18.00u Donderdag 8 oktober: 10.00u - 17.00u Adres Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten Expo Houten is heel eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt vanaf station Houten gratis met de pendelbus of vanaf Utrecht Centraal met buslijn 47. Beide bussen stoppen direct voor de deur Expo Houten aan de Meidoornkade.

Archief
bottom of page