top of page

Donker weggetje tussen Oss en Oijen wordt beter verlicht

De fietsroute tussen Oss en Oijen in de gelijknamige gemeente wordt beter verlicht. Het gemeentebestuur van Oss is bereid gebleken om daar 70.000 euro voor uit te trekken.

Langs de Oijenseweg en Bernhardweg ontbreekt verlichting op dit moment over een lengte van 1,7 kilometer. Vorige week ontving Innolumis de opdracht om voor dit traject 45 led armaturen type Mini Nicole te leveren in de mooi in het buitengebied passende lichtkleur Moonlight.

De fietsroute richting Oijen komt als enige in de gemeente Oss in aanmerking voor extra verlichting. Om lichtvervuiling in het buitengebied tegen te gaan stelt de gemeente zich terughoudend op bij het verlichten van fietsroutes die gelegen zijn buiten de kommen.

A. Hak uit Veghel zal de installatie van de armaturen voor zijn rekening nemen.

Archief
bottom of page