top of page

Snelfietsroute door Goffertpark Nijmegen dynamisch verlicht met Innolumis

Er komen steeds meer snelfietsroutes in Nederland. De landelijke overheid zet sterk in op het verbeteren van de infrastructuur van fietsverbindingen om het woon-werk -verkeer met de fiets te stimuleren.

Ook tussen Beuningen en Nijmegen wordt momenteel een snelfietsroute gerealiseerd.

Een deel van deze fietsroute is gepland over een bestaand asfaltpad door de Goffert, waar dagelijks fietsers en wandelaars gebruik van maken. Om de natuur van het Goffertpark zo veel mogelijk te ontzien wordt de aan te brengen buitenverlichting dynamisch. Geen verlichting of gedimde verlichting als er geen gebruik van wordt gemaakt en wel voldoende verlicht bij daadwerkelijk gebruik van het fietspad.

Innolumis ontving de opdracht voor de levering van Mini Nicole armaturen in de witte lichtkleur 730 (warmwit); het dynamische verlichtingssysteem is van TVIlight. Ziut knoopt alles aan elkaar en zorgt voor de installatie.

Begin volgend jaar zullen de fietsers gebruik kunnen maken van deze veilige en snelle fietsverbinding door het Goffertpark.

Meer info over de route is te vinden onder:

Archief
bottom of page