top of page

Van der Valk ziet opnieuw het licht

Afgelopen week ontving Innolumis een opdracht om opnieuw een buitenterrein van een van der Valk vestiging te verlichten met Innolumis led verlichting.

Ditmaal is de van der Valk vestiging Gent-Nazareth aan de beurt. Deze vestiging, gelegen langs de belangrijke verkeersader E17, ligt in de Oostvlaamse gemeente Nazareth en zal veilig en duurzaam worden verlicht in de kleur 740 (4000 K).

In Nederland zijn inmiddels een vijftal vestigingen van de hotelketen verspreid over het gehele land aan de buitenzijde verlicht met Innolumis led verlichting. De lichtkleur wordt veelal bepaald door de lokale voorkeuren van de hoteldirectie. Zo zijn tot nu toe de lichtkleur Moonlight, White Moonlight, 730 en nu dus ook de 740 toegepast.

Archief
bottom of page