top of page

OVL.NL van start

Op 24 december 2015 is de oprichtingsakte van de Stichting Openbare Verlichting Nederland (OVLNL) officieel getekend. Hiermee is Nederland een nieuwe organisatie op het gebied van openbare verlichting rijker. De stichting OVLNL wil de hele sector openbare verlichting vertegenwoordigen richting stakeholders en de sector kwalitatief organiseren en ontwikkelen.

IGOV en IGOV Innovatie Platform Het IGOV en het IGOV Innovatie Platform zijn de hoofdonderdelen van OVLNL. Overheidsdeelnemers zijn ingedeeld in IGOV en de marktdeelnemers zijn ingedeeld in het IGOV Innovatie Platform. Hiermee kunnen specifieke onderwerpen objectief aan de orde blijven komen maar waar mogelijk tegelijkertijd in samenwerking worden uitgewerkt.

Activiteiten In verschillende commissies wordt gewerkt aan onderwerpen van vandaag en morgen. Dit gebeurt in de commissies Kennis, Licht en Omgeving, Maatschappij en Evenementen. Bijzonder onderdeel is ‘Communicatie’. Hier zal onder andere een media platform worden opgericht dat zich gezamenlijk in gaat zetten voor de communicatie rondom openbare verlichting. De komende maanden zal invulling worden gegeven aan de commissies en haar activiteiten.

Lancering

Op de beurs Openbare Verlichting , 26 april 2016 in Nieuwegein, zal OVLNL in vol ornaat gepresenteerd worden. In de aanloop daarnaar zal onder meer de website OVLNL.nl en het bijbehorende mailadres in de lucht zijn.

留言


Archief
bottom of page