top of page

Beurs Light & Building 2016 groot succes voor Innolumis

Op de vorige week in Frankfurt gehouden vakbeurs Light + Building in Frankfurt toonde Innolumis voor het eerst een innovatieve oplossing voor slimme straatverlichting. Deze oplossing was een eerste resultaat van de recente overname van Innolumis door Option NV uit Leuven dat wereldwijd actief is op het vlak van slimme draadloze M2M/IOT oplossingen.

Door de technologieën van beide bedrijven samen te brengen ( innovatieve led straatverlichting door Innolumis én de CloudGate-oplossing van Option die zorgt voor de slimme component) kon Innolumis nu een eerste echte Smart City Lighting oplossing tonen aan klanten en prospecten uit heel de wereld.

Gert Grolleman, CEO van Innolumis, was erg enthousiast: “We zijn zeer tevreden dat we amper een paar maanden na de overname door Option reeds een smart oplossing konden tonen waarmee gemeenten de veiligheid en de levenskwaliteit van hun burgers kunnen verhogen. Ook zullen ze het beheer van de verlichtingsinfrastuctuur optimaal kunnen gaan benutten.”

Deze innovatieve oplossing van Option en Innolumis creërt ondermeer meer comfort voor de burger, houdt beter toezicht op het verkeer en wegtoestand, meet CO2 uitstoot en fijnstofniveaus, en verhoogd de veiligheid op straat door ondermeer slimme camera-technologie.

Innolumis dankt iedereen die een bezoek heeft gebracht aan onze stand in hal 5.0 van de Messe Frankfurt.

Archief
bottom of page