top of page

Bommels buitengebied voorzien van led verlichting

De Gelderse gemeente Zaltbommel maakt vaart met de verduurzaming van haar huidige areaal openbare verlichting. Waar mogelijk wordt bij nieuwbouw en vervanging gekozen voor energiezuinige en duurzame led straatverlichting. Innolumis is een van de leveranciers van de gemeente en levert met de regelmatig van de klok sinds enkele jaren led straatverlichting aan Zaltbommel.

De gemeente kent een zeer grote oppervlakte met veel landelijk gebied. Dit gebied tussen Maas en Waal wordt ook wel de Bommelerwaard genoemd en wordt geroemd om zijn prachtige vergezichten over rivier en landschap. Kortom, een gebied met karakter waar Innolumis led straatverlichting uitstekend op zijn plaats is.

Lichtkleur, prijs en vormgeving van de armaturen gecombineerd met een goede afscherming van de lichtbundel waardoor onnodig strooilicht voorkomen wordt waren doorslaggevende argumenten om tot een keuze voor Innolumis led straatverlichting te komen.

Inmiddels is kriskras door de Bommelerwaard Innolumis verlichting te bewonderen. Door een recente opdracht van de gemeente Zaltbommel verstrekt aan Innolumis zal ook de Bommelerwaard by night steeds meer de moeite waard worden.

Archief
bottom of page