top of page

Gemeente Barneveld koploper in groene led verlichting

Deze week ontving Innolumis een grote order voor de levering van Mini Nicole led armaturen in de lichtkleur Golden Green. De armaturen zullen wederom geplaatst worden in het uitgebreide buitengebied van de gemeente Barneveld.

In 2011 stelde de gemeente Barneveld in het beleidsplan Openbare Verlichting vast dat er enerzijds overbodige verlichtingspunten zouden worden verwijderd en anderzijds de lagedruk natriumverlichting fasegewijs zou worden vervangen door groene led verlichting, passend in het donkere karakter van het gebied en met weinig overbodig strooilicht.

Het totaal aantal te vervangen armaturen bedraagt ca. 600 stuks. Inmiddels is daarvan een substantieel aantal geplaatst waardoor het buitengebied van deze gemeente ook 's-avonds een mooi groen karakter kent.

Archief
bottom of page