top of page

Lezing Innolumis tijdens beurs Dag van de Openbare Ruimte te Utrecht

"Gekleurde led straatverlichting, meer dan alleen een andere kleur"

Met deze gelijknamige titel geeft Arthur Kruijtzer, Sales Manager bij Innolumis, op donderdag 29 september a.s. een lezing over dit onderwerp.

Met de opkomst van led straatverlichting wordt er in toenemende mate gewerkt met straatverlichting in verschillende kleuren of een mix ervan. Naast de gebruikelijke wit varianten zien we steeds vaker groen, amber, blauw, goudoranje en nagebootst maanlicht verschijnen in het straatbeeld. Er ontstaat hierdoor een gevarieerder lichtbeeld en steeds meer inwoners vragen zich af wat het nut hiervan is. En dat is goed want over het algemeen maakt het de burger niet veel uit welke kleur er toegepast is als het licht maar brandt en men zich veilig voelt.

Maar waarom wordt dit door de markt aangeboden en hoe zinvol is dit? Innolumis Public Lighting uit Amersfoort is een van de Nederlandse lichtbedrijven die (gekleurde) led straatverlichting ontwikkelt, produceert en verkoopt aan vele gemeenten in binnen- en buitenland en zal in deze lezing toelichten waarom deze ontwikkeling een steeds hogere vlucht aan het nemen is. Daarbij zal er tevens verder ingezoomd worden op een aantal aspecten die verband houden met deze ontwikkeling en wat er de komende jaren nog meer te verwachten valt op dit gebied.

De lezing zal worden gehouden op donderdag 29 september a.s. in zaal Juliana 3 en begint om 10.30 u.

U bent allen van harte welkom !

Archief
bottom of page