top of page

NSVV Lichtcongres Outdoor op 26 januari a.s. in Barneveld

Welke (straat)verlichting hebben oudere weggebruikers nodig om goed te kunnen functioneren in het verkeer? Wat behelst de nieuwe richtlijn voor tunnelverlichting? Deze vragen en meer worden op 26 januari a.s. beantwoord op het jaarlijkse NSVV Lichtcongres.

Qua locatie heeft de organisatie een primeur: de onlangs in gebruik genomen Midden Nederland Hallen in het centraal gelegen Barneveld. In deze hypermoderne congreslocatie komt het thema "Richting in Verlichting" helemaal tot zijn recht. Tijdens het congres presenteert de NSVV maar liefst twee nieuwe richtlijnen: de Praktijkrichtlijn voor Openbare Verlichting (NPR13201) en de Richtlijn Tunnelverlichting. Andere spraakmakende onderwerpen tijdens het congres zijn onder andere de visuele behoeftes van oudere weggebruikers en de ontwikkelingen rondom licht en virtual reality: hoe ziet de stad van de toekomst eruit? De spreekzalen van weleer zijn bovendien verleden tijd! In de met LED verlichte domes passeren actuele thema's de revue en gaat het om de interactiviteit tussen sprekers en publiek. Bezoekers zijn zelf actief bezig en krijgen in 1 dag een update van de laatste trends en ontwikkelingen in de outdoor verlichtingsmarkt. Gedurende de gehele dag is er een bedrijvenmarkt waar de koffiebreaks, pauzes en lunch en borrel plaatsvinden. Zo is er ruimschoots aandacht is voor lichtproduct(en) en kan er volop genetwerkt worden.

Archief
bottom of page