Hoogwaardig Openbaar Vervoer Velsen nadert voltooiing

Het trace van de hoogwaardig openbaar vervoersverbinding (HOV) tussen Haarlem en IJmuiden nadert steeds meer zijn voltooiing. Deze snelle busverbinding, deels over een vrijliggend trace, zal de reistijd met de bus tussen genoemde steden drastisch gaan verkorten.

Langs een deel van de route zijn ook vrijliggende fietspaden aangelegd zodat ook de fietser aan zijn trekken komt sneller van A naar B te komen. De route van de HOV gaat deels langs en door kwetsbaar (natuur)gebied; om deze red

en is in het ontwerp voor de verlichting van de fietspaden gekozen voor de vleermuisvriendelijke verlichtingsvariant van Innolumis. Het betreft de zogenaamde BAT-lamp, een armatuur met amberkleurige led verlichting die vleermuispopulaties minder verstoord.

Deze week is weer een deel van het trace opengesteld voor fietsers. Zo kunnen fietsers veilig en snel gebruik maken van de route zonder dat vleermuizen al te veel verstoord worden door de nieuw geplaatste verlichting langs de route.

Archief

CONTACT

Ariane 2

3824 MB Amersfoort

T +31 (0)33 760 04 34

info@innolumis.com

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2018-2020 by Innolumis Public Lighting BV | Privacy en Cookie statement