top of page

Innolumis op de Light & Building 2018

Vanaf 18 t/m 23 maart a.s. wordt in de Frankfurter Messe opnieuw de grootste lichtbeurs ter wereld georganiseerd. Op deze Light & Building 2018 zullen meer dan 2600 exposanten hun innovaties tonen op het gebied van onder meer verlichting en elektrotechniek.

Doordat Innolumis inmiddels actief is in een aantal Europese landen en ook daarbuiten, is dit de ideale ontmoetingsplek voor lichtprofessionals vanuit de gehele wereld.

Innolumis zal dan ook deze editie weer aanwezig zijn in de belangrijkste hal voor buitenverlichting, hal 5.

Op onze geheel vernieuwde beursstand met nummer C59 ontmoeten wij u graag om onze armaturen, unieke lichtkleuren en innovaties aan u te tonen. Onder het genot van een drankje praten wij u graag bij over onze nieuwe ontwikkelingen en onze meest spraakmakende verlichtingsprojecten.

Wij zien u graag op onze stand in hal 5.0 !

Archief
bottom of page