top of page

Innolumis introduceert nieuwe Victoria armaturenlijn


Op de vorige week gehouden vakbeurs Openbare Ruimte 2018, georganiseerd in de Utrechtse Jaarbeurs, heeft Innolumis haar nieuwste armaturenlijn gepresenteerd.

Nadat eerdere productlijnen voorzien werden van meisjesnamen krijgt ook deze lijn een meisjesnaam en gaat Victoria heten. De serie omvat 3 types: de Mini Victoria, geschikt voor masthoogten van 4 tot 6 meter, de Victoria, geschikt voor masthoogten van 6 tot 8 meter en de Maxi Victoria, geschikt voor masthoogten vanaf 8 meter.

Het armatuur kan in voorkomende gevallen zonder gereedschap worden geopend en indien noodzakelijk kunnen zowel de lichtbronnen alsook de driver vervangen worden.

De toegepaste lichtbronnen en lenzen behoren tot de meest efficiente die er momenteel beschikbaar zijn in de markt waardoor een zeer goede lichttechnische kwaliteit gewaarborgd wordt.

Bij het ontwerp van de Victoria-lijn is verder rekening gehouden met de mogelijkheid om diverse smart-oplossingen toe te voegen wanneer dat gewenst wordt. Zo is de Victoria lijn Zhaga-ready waarmee ze ook toekomstbestendig is.

Naar verwachting zal de Victoria lijn beschikbaar zijn in het eerste kwartaal van 2019.

Archief
bottom of page