top of page

Uitnodiging Vakbeurs Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van openbare ruimte. Dit jaar is de zestiende editie van het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. Ruim 600 exposanten tonen hun nieuwste producten of diensten aan de -naar verwachting- meer dan 6.500 beursbezoekers.

En uiteraard is ook Innolumis wederom van de partij! Op stand 3.3.01 tonen wij onze complete assortiment waarbij ons nieuwste armatuur, de Victoria, extra wordt benadrukt. Deze nieuwe kofferarmaturenreeks is standaard voorzien van Zhaga connectoren en wij zullen op onze stand de werking hiervan tonen middels de sensoren van onze partner Remoticom.

Verder zal op woensdag 2 oktober om 11.30 op de stand van Acquire Publishing (2.3.16) het eerste exemplaar Handleiding MKI worden uitgereikt. Deze handleiding is het eerste resultaat van het project Meetbaar Circulair waar wij aan deelnemen, mede ondersteund door OVLNL. Graag vertellen wij u meer over dit project en wat voor belangrijke rol circulariteit heeft binnen Innolumis.

Wees van harte welkom en we zien u graag op stand 3.3.01!

Archief
bottom of page