top of page

Innolumis op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussel


Op Donderdag 6 februari 2020 is Innolumis wederom aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Paleis 1 van Brussels Expo. Met ruim 1.500 bezoekers en 180 exposanten een onmisbaar netwerkevenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.

Op stand 5.13 tonen wij onze 005 gecertificeerde armaturen en ons nieuwste armatuur, de Victoria. Deze nieuwe kofferarmaturenreeks is standaard voorzien van Zhaga connectoren en wij zullen op onze stand de werking hiervan tonen middels de sensoren van onze partner Remoticom.

Verder informeren wij u graag over onze verschillende lichtkleuren (bv vleermuisvriendelijk), de sociale werkplaatsen waar onze armaturen worden geassembleerd en over de belangrijke rol die circulariteit heeft binnen Innolumis.

Wees van harte welkom en we zien u graag op stand 5.13!

Archief
bottom of page