top of page

Belgisch Landal Park kiest voor goudgroene verlichting van Innolumis

Het Landal Park Village l'Eau d'Heure, gelegen in Froidchapelle in de Belgische Ardennen, heeft recentelijk haar buitenverlichting op het park omgebouwd naar energiezuinige led verlichting van Innolumis.


Het park besloot eerder dit jaar om alle oude armaturen te vervangen voor led vanwege het lagere stroomverbruik, een langere levensduur en het onderhoudsarme karakter. Na een uitgebreide marktoriëntatie kwam Park Manager Floris ten Hove groene verlichting tegen die hem erg aansprak waardoor ook het groene karakter van het park behouden kon blijven.


Na een test met een demomodel koos het park definitief voor dit type verlichting vanwege het geringe strooilicht en het aangename gevoel voor de ogen. Daarnaast viel op hoe weinig verstorend de verlichting was voor de omgeving; het park ligt namelijk in een donker gebied van de Ardennen waardoor te felle verlichting niet gewenst was.


Het park is erg enthousiast nu de nieuwe verlichting is geïnstalleerd en heeft tot dusver geen opmerkingen ontvangen over de nieuwe verlichting van haar bezoekers wat volgens haar ook een positief signaal is.


In het park werden ca. 50 Mini Nicole 16 Watt armaturen geïnstalleerd in de eerdergenoemde Golden Green lichtkleur.
Archief
bottom of page